Fiók törlése

Ez a művelet nem visszavonható

A fiókod végleges törlésével az alábbiak történnek:

  • A felhasználói fiókod és minden személyes adat véglegesen törlésre kerül.
  • Nem fogsz tudni bejelentkezni ezzel az e-mail címmel.
  • A törlés azonnal és automatikusan megtörténik — nem állítható vissza.
  • A portál tartalmához (cikkek, szótár) továbbra is hozzáférsz regisztráció nélkül.